Investicije u oblasti hotelijerstva

Bez autora
Sep 10 2012

Beograd ima izuzetno atraktivan geografski i geostrateški položaj i predstavlja interesantano i perspektivno tržište za velilke investicije u oblasti hotelijerstva. Pored hotela “Metropol Palace” u Bulevaru kralja Aleksandra koji će posle četri godine danas ponovo otvoriti vrata gostima, u narednom periodu se očekuju značajne investicije u oblasi hotelijerstva koje će promeniti sliku Beograda kao turističke destinacije. Realizacija projekata kao što su “Falkensteiner”, “Crowne Plaza”, “Hilton” i “Radisson Blu” će Beogradu obezbediti lidersku poziciju u hotelskoj industriji. Projekat “Falkensteiner” predviđa izgradnju luksuznog hotela koji će biti kategorisan sa četiri zvezdice i izgradnju poslovne zgrade pod nazivom “Danube Business Center” koja će biti površine 5.500 kvadratnih metara. Renoviranjem hotela “Continental” Beograd će za godinu dana dobiti hotel sa pet zvezdica koji će nositi ime poznatog svetskog lanca “Crowne Plaza”.

Investicije u oblasti hotelijerstvaBeograd ima izuzetno atraktivan geografski i geostrateški položaj i predstavlja interesantano i perspektivno  tržište za velilke investicije u oblasti hotelijerstva.

Pored hotela “Metropol Palace” u Bulevaru kralja Aleksandra koji će posle četri godine danas ponovo otvoriti vrata gostima, u narednom periodu se očekuju značajne investicije u oblasi hotelijerstva koje će promeniti sliku Beograda kao turističke destinacije.

Realizacija projekata kao što su “Falkensteiner”, “Crowne Plaza”, “Hilton” i “Radisson Blu” će Beogradu obezbediti lidersku poziciju u hotelskoj industriji.

Projekat  “Falkensteiner” predviđa izgradnju luksuznog hotela koji će biti kategorisan sa četiri zvezdice  i izgradnju poslovne zgrade pod nazivom “Danube Business Center” koja će biti površine 5.500 kvadratnih metara.

Renoviranjem hotela “Continental” Beograd će za godinu dana dobiti hotel sa pet zvezdica koji će nositi ime poznatog svetskog lanca “Crowne Plaza”.

U narednom periodu će i lanac poznatih svetskih hotela “Hilton” otvoriti svoj hotel u Beogradu. Hotel neće biti smešten u centru grada, ali će biti izgrađen po standardima ovog svetskog hotelskog lanca.

Hotelska grupa “Rezidor” je počela sa izgradnjom hotela “Radisson Blu” na mestu “Starog mlina” u Bulevaru vojvode Mišića. Ovaj hotel bi trebao da primi prve goste krajem 2013. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik